Kulning fortsättning

Kulning fortsättning

Musik, teater

Fortsättningskurs/repetitionsdag som riktar sig till dig som tidigare gått SV´s kurs: "Kulning som friskvård", helg eller endagskursen. eller kanske har du kulat förr i andra sammanhang och känner att du behöver friska upp kunskaperna/ en repetition. Som alltid använder vi noggrann röstuppvärmning, lekfulla avslappnande röstövningar och närvaroövningar för att hitta våra kraftfulla röster.


Lördag 1 september, kl 10.30- 17.30, start vid 7 anmälda. Anmälan senast 24 augusti. Lokal Björnlunda Hembygdsgård. Via mejl tipsar vi om resor och boende. Ledare Karin Lindström Kolterud. 1ggr/8tim*/800 kr. Delbetalning möjlig. * Studietimma 45 min.


Karin Lindström Kolterud är traditionsbärande folksångerska med rötter i Sörmland och norska Valdres och leder kurser och workshops i folksång och kulning. Hon har utvecklat sin egen metod i det hon kallar friskvårdskulning och brinner för sin "kulningsmission" sedan hon gick utbildningen "musik & hälsa" på Kungliga musikhögskolan. Där gjorde hon ett specialarbete som bestod i att utforska kulningen som friskvård ställt mot stress och utmattningsproblematik. En studie som gav goda resultat. Karin om kulning: -”Kulning är att vara närvarande i nuet och lita till sin inneboende kraft. Att våga ta plats med sin röst!”


Lyssna på Karins kulning https://www.youtube.com/watch?v=TryQTdtcyEc&sns=em


Mer detaljerad info om kursen https://youtu.be/fNH3L0RS9qI 


Karins hemsida Kularkraft http://www.kularkraft.se/