Hälsa & välbefinnande

Behöver du hitta till dig själv? Finna sinnesro och stärka din kropp. Medicinsk yoga är en mjuk yogaform som alla kan utöva! Passar dig som behöver ta det lite lugnare och kanske har några fysiska besvär. Medicinsk Yoga är en terapeutisk form av Kundaliniyoga. Den innefattar färre och mjukare kroppsövningar, djupavslappning och meditation.

Innehåll
Ledarledda övningar digitalt. Du sitter hemma framför en bildskärm får instruktioner via länk.

Online
Du kommer i god tid innan kursstarten få instruktioner om hur du loggar in på kursen och deltar. För att genomföra kursen behöver du tillgång till dator, headset och internetuppkoppling.

Bra att veta
* Detta är en distanskurs som hålls online.
* Kallelse skickas ut innan kursen startar.

Detta är den yogaform som det forskats mest på i Sverige och som används av bland annat Danderyds Sjukhus som rehabilitering av hjärtpatienter med goda resultat. Medicinsk yoga har även visat sig vara mycket bra vid olika besvär som t.ex. ryggsmärtor, stress, hjärtproblem, högt blodtryck, andningsbesvär, migrän, ätstörningar, utmattningssyndrom och sömnproblem för att nämna några.

Ledaren
Helén Gryth är internationellt diplomerad Kundaliniyoga- & meditationslärare och utbildad yogaterapeut i medicinsk yoga även kallad Mediyoga utbildad på IMY, Institutet för Medicinsk Yoga samt internationellt diplomerad gravidyogalärare.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 10 anmälda deltagare.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
tel 010-199 23 30 eller sormland@sv.se