mat från Syrien som mormor lagade den

mat från Syrien som mormor lagade den

Mat & dryck

Smaker att minnas, smaker att lära sig göra. Dawoud basha från Tanoor, Kibbeh labaniyye från Tanoor, Foul från Shamiat, Fattah med smör från Shamiat.

Lär dig laga syriansk mat av kursledaren Neshme som är från Syrien.

Den här kursen passar dig som lära dig grunderna i arabisk matlagning & kryddsättning. Lär dig laga traditionella maträtter från Syrien.

Vi träffas fem gånger, var annan vecka på kvällstid.

18-21, lokal ej bestämd ännu)

Kursen startar då vi får tillräckligt många anmälda. Vi skickar kallelse/faktura 7-14dagar ar innan kursstart. Skulle du inte ha möjlighet att gå studiecirkeln har du en vecka på dig att avanmäla dig sedan kallelsen/fakturan skickats ut. Det går även bra att delbetala kursen.

750 kr, kostnad för material tillkommer, betalas till cirkelledaren varje träff.