Djur, natur & miljö

Hållbara tillsammans
Under våren erbjuder SV Stockholm tre föreläsningar på tema hållbarhet.

Hållbart resande
Den rutinerade tågresenären Mikael Hansén Goobar inspirerar till hållbart resande med tåg genom Europa. Mikael kommer ge tips inför bokning, planering och visar hur du kan maximera upplevelsen utifrån vad du vill få ut av resan.

Tisdag 31/3 kl 18.30-20.30

Så som läget ser ut just nu med coronaviruset har vi tagit beslutet att vi tyvärr inte kommer kunna genomföra föreläsningen fysiskt, men vi kommer istället att göra den digitalt.
Föreläsningen kommer vara under samma tid som planerat, klockan 18.30 och den kommer vara kostnadsfri för er som anmält er.
Föreläsningen kommer att ske via webbmötesplatsen ZOOM, ni kommer att få en länk och tydliga instruktionen hur ni klickar in er på föreläsningen senast måndag den 30/3.

Vi hoppas att ni är lika peppade som vi är på att ses digitalt och lyssna på Mikaels erfarenheter av tågresande genom Europa!HÅLLBARA TILLSAMMANS?! Starta en egen studiecirkel!
Är du en av dem som fått nog, som är orolig för klimatet och som vill gå från ord till handling? Ett studiecirkelmaterial för personer som tillsammans vill göra världen bättre. Studiecirkeln är indelad i sex tillfällen som rör vardagliga områden som mat, resor, konsumtion och energianvändning.
Det finns studiematerial både för privatpersoner och föreningar. Nu blir vi hållbara tillsammans!

Läs mer på www.spilloteket.se/studiecirklar och hör av dig till elin.lonn@sv.se för att komma igång.

Är du deltagare i en studiecirkel i Hållbara tillsammans!? I så fall är föreläsningen kostnadsfri!


Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.