Hantverk & konst


Måla fritt i akryl
Aktivitet som stärker självkänslan och reducerar stress.

Kursplan - en överblick
I en stödjande miljö utforskar vi vårt eget skapande, utan regler eller begränsningar om rätt eller fel. På ett kravlöst och lekfullt sätt finner vi vårt eget uttryck och upptäcker att alla kan! Vi lägger mer fokus på processen att skapa än resultatet i sig. Starkt gynnsam effekt på stress och ångest visar forskning -
när vi skapar mår vi bra!

Lördagar kl. 10.00 - 14.30 den 22/2, 7/3, 21/3 och 4/4

Förkunskaper
Ingen tidigare erfarenhet är nödvändig.

Material
Material ingår.

Kursledare
Tina Olofsson
Tina är poet, konstnär och utbildad Vedic art-lärare med förkärlek till cirklar, mönster och att måla Mandalas. Min önskan är att mina målningar och dikter ska inspirera andra till att uttrycka sig på det sätt som är rätt för dem. Med flerårig bakgrund som entreprenör och egen företagare, med mestadels administrativa uppgifter, samt att vara mamma till fem barn, kände hon ett starkt behov att börja måla. "Jag behövde tillåta mig att vara som ett barn igen. Kladda och leka och skapa gränslöst och utan regler. Det var då jag kom i kontakt med Vedic art."

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Vi strävar efter att hålla hög kvalitet på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerlig ledarutbildning.