Hantverk & konst


Lär dig måla effekter som vintage, patinering, krackelering, shabby chic eller blänkande nytt.
Vi jobbar med chalk paint, olika vaxer, krackeleringar, medier och tekniker. Du får prova effektfulla måleritekniker på en inredningspryl, som sen får pryda ditt hem.

I Ecospace studio går vi igenom chalkpaint och dess fantastiska egenskaper och förmåga att fästa mot större underarbete. Du får ta del av färgens 200 kulörer, olika material, metoder och effekter som ger dig kunskap att ge nytt liv åt dina gamla möbler och prylar. Tillsammans provar vi de enkla och effektfulla måleriteknikerna på varsin inredningspryl, som du sedan får ta med och låta pryda ditt hem.

Vi tar en fikapaus i Ecospace mysigt remakeinredda café fyllt med inspiration och idéer. Efter kursen kan du köpa färger och material för att fortsätta måla hemma.
Fika och material ingår.

Förkunskaper
Inga

Material
Material och fika ingår.

Kursledare
Mia Malcyone
För mer info om se Mias hemsida

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerlig ledarutbildning.