Mandala måleri

Kursplan - en överblick
Här får du några härliga kreativa timmars guidning i att steg för steg skapa ditt eget unika uttryck i form av en Mandala. Lekfullt och tillåtande låter vi känslan guida oss i vårt val av färger och mönster. Man målar sin egen Mandala och detta kan ofta stimulera till en ökad lust för fortsatt kreativt skapande.
Kursen hålls på Heleneborgsgatan 7, Södermalm.

Förkunskaper
Ingen tidigare erfarenhet är nödvändig.

Material
Material ingår.

Kursledare
Tina Olofsson
Tina är poet, konstnär och utbildad Vedic art-lärare med förkärlek till cirklar, mönster och att måla Mandalas. Min önskan är att mina målningar och dikter ska inspirera andra till att uttrycka sig på det sätt som är rätt för dem. Med flerårig bakgrund som entreprenör och egen företagare, med mestadels administrativa uppgifter, samt att vara mamma till fem barn, kände hon ett starkt behov att börja måla. "Jag behövde tillåta mig att vara som ett barn igen. Kladda och leka och skapa gränslöst och utan regler. Det var då jag kom i kontakt med Vedic art."

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Vi strävar efter att hålla hög kvalitet på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerlig ledarutbildning.