Hantverk & konst


Olja & akryl grundkurs

Kursplan - en överblick
Här har du möjlighet att välja om du vill måla med olja eller akryl eller kombinera olika tekniker. Under kursen berör vi ämnen som bildkomposition, materiallära, färgblandning och mycket mer.
Vi tittar på vad som gör att du kan återge en visuell upplevelse i färg och form, övar upp ditt egna konstnärliga seende och utvecklar din kreativitet.

Förkunskaper
Inga

Material
Ingår ej. Meddelas i kallelsen vad som ska tas med.

Kursledare
Eva Kerek, konstnär
Eva är utbildad vid Institutionen för Konst/Måleri vid konstfack, Stockholm och under 2008-2009 specialstudent vid Kungliga Konsthögskolan i Stockholm. Hon har haft ett flertal utställningar runtom i Sverige på konsthallar och museum. Eva är också representerad på Statens konstråd med grafik och måleri och på Norrköpings konstmuseum samt även flera landsting i Sverige.
"I mitt konstnärskap arbetar jag med historier i min vardag. Jag vill med min konst berätta hur jag ser på världen och hur jag upplever den. Jag använder mig av olika typer av material och tekniker, det kan vara måleri, teckning, grafik och även collage."

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerlig ledarutbildning.