Övrigt

Skriv ditt livs historia!

Funderar du på att skriva berättelsen om ditt liv? Som en gåva till barnbarnen, eller för ditt eget höga nöjes skull? Här får du inspiration att komma igång! Föreläsaren Åke Sandahl delar med sig av sina bästa tips om hur du kommer igång, olika sätt att lägga upp en berättelse och vad som ger färg och spänning åt en historia. Efter föreläsningen har du möjlighet att ställa frågor till Åke.

Föreläsare
Åke Sandahl har lång erfarenhet av att leda skrivarkurser, både för nybörjare och för skribenter som kommit längre i sitt berättande. Åke intervjuas under föreläsningen av Eli Åhman Owetz, SV-medarbetare och författare.

Plats
Föreläsningen är digital och sker på den digitala mötesplattformen ZOOM och på Youtube. För att delta behöver du en dator eller smartphone/surfplatta med internetuppkoppling. Du kommer få länk och mer information om hur du deltar i föreläsningen senast dagen innan.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före start. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.