Media & kommunikation


Gå på skrivarkurs med Malin!
Drömmer du om att skriva en bok och bli publicerad? Tycker du om att skriva och vill lära dig mer?

På denna kurs behöver du inte ha några tidigare erfarenheter i att skriva skönlitterärt, vi går igenom grunderna, vilka verktyg som behövs och hur man hittar sin egen ton och gör texten levande.
Oavsett var du befinner dig i ditt skrivande kommer du att utvecklas och bli inspirerad till att nå ditt mål.

Nivå
Grund

Kursens innehåll
Vi arbetar utifrån var varje deltagare befinner sig i sitt skrivande och strävar efter att utveckla var och ens personliga språk och stil.
Vi arbetar både teoretiskt, i diskussion, praktiskt skrivande och i att analysera texter för att utveckla vårt eget skrivande.
Vi diskuterar olika genrer och deras villkor, hur man lyckas med gestaltning och disposition samt hur man fångar sin läsare. Varje kurstillfälle har ett särskilt huvudtema och vid sista tillfället pratar vi även om förlagsvärlden och hur man tar sina första steg mot att bli publicerad.

Du kommer att lära dig:
• Hur du strukturerar och planerar ditt projekt.
• Hur du blir bättre på gestaltning, sinnen, dialoger, miljöbeskrivningar, dramatisering, komposition, konflikt och motstånd etc.
• Hur du ger och tar kritik och kan utveckla ditt manus genom textsamtal.
• Hur branschen fungerar och hur du får ditt manus publicerat.


Kursledare
Malin Haawind, författare och etnolog. Se även Malin i en intervjuv på Nyhetsmorgon.

Recensioner:
http://www.litteraturmagazinet.se/malin-haawind/at-din-javel-en-bok-om-matgladje-dodsangest-vitlok-och-smor/recension/sandra-sandstrom

https://www.pressreader.com/sweden/modern-psykologi/20170906/282114931698113

https://www.piratforlaget.se/bocker/de-kom-fran-oar/

OBS! Uppehåll v. 44

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.
Har du valt Klarna eller använt kortbetalning (som går genom Klarna) som betalningsalternativ skickas det bara ut en kallelse innan start.

Vi strävar efter att hålla hög kvalitet på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerlig ledarutbildning.