Hantverk & konst


Måleri & Poesi

Kursplan - en överblick

Med tillåtelse och acceptans låter vi det som vill komma till uttryck bli uttryckt, utan bedömningar eller intellektets inblandning. Med inspiration av det fria tankesättet i Vedic Art målar vi fritt, utan krav eller prestation. Här expanderar vi vårt uttryck ytterligare genom att låta vår målning inspirera även till skrivna ord.

Förkunskaper
Ingen tidigare erfarenhet är nödvändig

Material
Ingår ej. Meddelas i kallelsen vad som ska tas med.

Kursledare
Tina Olofsson
Tina är poet, konstnär och utbildad Vedic art-lärare med förkärlek till cirklar, mönster och att måla Mandalas. Min önskan är att mina målningar och dikter ska inspirera andra till att uttrycka sig på det sätt som är rätt för dem. Med flerårig bakgrund som entreprenör och egen företagare, med mestadels administrativa uppgifter, samt att vara mamma till fem barn, kände hon ett starkt behov att börja måla. "Jag behövde tillåta mig att vara som ett barn igen. Kladda och leka och skapa gränslöst och utan regler. Det var då jag kom i kontakt med Vedic art."

Kursdagar
Lör-sön 6-7/4

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerlig ledarutbildning.