Djur, natur & miljö, Övrigt

Våra vilda örter, för mat och hälsa

En föreläsning om hur vi kan använda våra vanligaste vilda örter i matlagningen och för att stötta vår hälsa.

Vi går igenom hur man känner igen de olika växterna, när man bör plocka dem och vad de har för olika användningsområden. Samt hur man sparar och förvarar och olika sätt att bereda växterna.
Efter föreläsningen är du redo för vårens annalkande och rustad för att ta tillvara lite av vad naturens överflöd har att erbjuda.
Som deltagare får du en enkel översikt över de örter/växter vi gått igenom, när de bör plockas och hur de kan användas. Samt några tankar, tips och recept.

Medverkande
Jeanette Gudmundsson Granberg, örtterapeut.

Plats
Föreläsningen är digital och sker på den digitala mötesplattformen ZOOM och på Youtube. För att delta behöver du en dator eller smartphone/surfplatta med internetuppkoppling. Du kommer få länk och mer information om hur du deltar i föreläsningen senast dagen innan.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före start. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.