Tillbaka

Viktor Åkerblom föreläser om ADHD på Vuxenskolan

Viktor Åkerblom bjuder på en strippshow där han klär av sig den trånga, tunga och fula offerkoftan.

Den 13/10 arrangerar Vuxenskolan föreläsningen “Offerkofta – bortskänkes mot avhämtning”med skådespelaren och programledaren Viktor Åkerblom. Viktor berättar bland annat om ADHD, medberoende och hjärtesorg. Han delar med sig av personliga erfarenheter och pratar om saker som idag ses som tabu.

Viktor berättar om ljuset som kommer när det är som mörkast och om att skapa en riktig förändring. Han kommer också att prata om hur ADHD påverkar hans liv, på gott och ont, men även om hur man kan välja att se sig som ett offer eller inte.

- För oss är det är viktigt att sprida kunskap och öka förståelsen för psykisk ohälsa, säger Linda Allerth, enhetschef på Studieförbundet Vuxenskolan.

- Vi vill ge individen verktyg att påverka sin egen situation och sitt eget liv. Det gör vi genom att lyfta personliga berättelser som den här och genom alla de studiecirklar vi bedriver, fortsätter Linda.

Över 90 personer är anmälda till föreläsningen som kommer att hållas på Biografen Victoria på Södermalm i Stockholm.

Läs pressmeddelandet på mynewsdesk

Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm

stockholm@sv.se

www.sv.se/stockholm

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av 10 studieförbund. Vuxenskolan är det studieförbund som finns på flest orter i Sverige. Vi har ett brett utbud av kurser som är öppna för allmänheten. Vi har också en omfattande kursverksamhet för personer med funktionsnedsättning samt samarbete med flera hundra organisationer. Varav drygt 100 internationella kulturföreningar.

Studieförbundet Vuxenskolan hävdar alla människors lika värde och rättigheter.

Vår bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön.