Kurser i skrivande

Har du författardrömmar? - Gå en skrivarkurs!

Klicka här för att se alla skrivarkurser

På våra skrivarkurser kan du få nära den drömmen och utveckla ditt skrivande. Skriv om ditt eget liv, Ta tag i ditt skrivande eller kanske något helt annat? Oavsett vilken typ av bok du vill skriva får du hjälp och tips på våra skrivarkurser. Vi erbjuder också specialinriktade kurser i bland annat att skriva skräck, skriva noveller och i att skriva barnbok.

Klicka på ikonen nedan för att se alla kurser.

Du kan gå grund- och fortsättningskurser med flera olika inriktningar. Lär dig strukturera, gestalta och hur du bygger upp en bestseller! Flera av våra skrivarkurser berör även hur branschen fungerar och vad som kan göra att du får ditt manus publicerat.

Vi erbjuder också sommarkurser för ungdomar och i novellskrivande. 

Våra engagerade ledare guidar dig och ger dig hjälp framåt, vare sig du vill börja skriva eller redan har ett manus på gång. Under kurserna blandas teori med övningar och du får finslipa din kunskaper så att du kan fortsätta ditt skrivande även efter kursen.

Gilla också vår facebooksida Skriva. Där får du tips kring skrivande och kan träffa andra med skrivarintresse.

Våra ledare:

Victor Estby
Författare, journalist, lektör och bokredaktör. Har gett ut tre ungdomsromaner och en diktsamling, publicerat noveller i tidningar och antologier och har femton års erfarenhet av skrivarcoachning. Har varit redaktör och lektör för ett antal antologier, romaner, deckare, böcker, fackböcker och livsskildringar. Var 1999-2008 redaktör för Situation Sthlm.

Helga Härle
Författare och skrivpedagog

Annika Jansson Nasiell
Barnboksexpert, journalist och redaktör.