Beteendevetenskap, Funktionsnedsättning

Föreläsningen riktar sig till föräldrar till små barn med särskilda behov samt yrkesverksamma som arbetar med barn med särskilda behov/autism.
Efter sändningen (från kl. 15) kommer det finnas möjlighet att chatta med Ung Autism och få stöd och råd utifrån föreläsningarnas innehåll.

Ung Autism, i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och Autism- och Aspergerföreningen i Stockholm presenterar Alla barn ska få lyckas!

Du behöver anmäla dig och klicka i rutan för "Jag tänker på miljön och vill få kallelser och fakturor via e-post istället för i brevlådan." för att få en länk till föreläsningen.

Föreläsare
Lars Klintwall, leg. psykolog, fil. dr och lektor vid Stockholms universitet, redaktör till boken "Leka, prata, äta - övningar för
barn med särskilda behov". Presenterar valda delar av boken och berättar hur boken kom till.

Bella Berg, leg. psykolog och beteendeanalytiker, författare till kapitlet ”Barnets stund” presenterar sitt kapitel i boken.

Hampus Bejnö, leg. psykolog och doktorand vid Stockholms universitet, författare till kapitlet ”Förskola” presenterar sitt kapitel i boken.

Moderator
Madeleine Hermansson Thors, vice ordförande i Ung Autism

Kostnad
100 kr/person
De 50 första som anmäler sig får boken ”Leka, prata, äta – övningar för barn med särskilda behov” skickad till sig. Värde ca 300:-

Bra att veta
• Detta är en distansföreläsning som hålls online.
• Kallelse skickas ut innan kursen startar.
• Presentationerna kommer finnas tillgängliga för deltagarna att titta på igen under en vecka.

Online
Du kommer i god tid innan föreläsningen startar få instruktioner om hur du loggar in på föreläsningen och deltar. För att genomföra föreläsningen behöver du tillgång till dator, headset och internetuppkoppling.

Rabattkoder
För att få ta del av en rabatt behöver du skriva aktuell rabattkod i rutan vid anmälan online. 
Rabatten kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.