Den internationellt kända yogainstruktören och författaren Ulrica Norberg förenar yogafilosofi och den senaste forskningen om hjärnan och nervsystemet under denna föreläsning. Hon berättar utifrån egna erfarenheter och den senaste forskningen vad andningens superkraft har för hälsoeffekter.

Ulrica Norberg räknas som en av Skandinaviens pionjärer inom yoga. Hon är en modern nomad och har rest och vandrat världen över de senaste 20 åren, skrivit ett tiotal böcker om yoga, hälsa och träning, bland annat bästsäljande Yoga en kvart om dagen, Poweryoga, Återhämtning och Andas. Förutom författare är hon mamma och en av nordens mest populära och erfarna yogalärare och hon håller kurser och föreläsningar världen över.

Du behöver anmäla dig för att få en länk till föreläsningen och klicka i "Jag tänker på miljön och vill få kallelser och fakturor via e-post istället för i brevlådan".

Du får
• Senaste kunskapen om andning och dess superkraft
• Veta allt om andning och dess hälsoeffekter
• Pepp
• Nycklar till ett bättre mående

Dag och tid
Torsdag19 november
klockan 19:00-19:45

Bra att veta
• Föreläsningen är digital och du kommer kunna följa den via mobilen, datorn eller paddan.
* Länken till kursen skickas till dig dagen innan kursen startar.
• Efter föreläsningen kommer du kunna chatta med Ulrica
• Du behöver klicka i "Jag tänker på miljön och vill få kallelser och fakturor via e-post istället för i brevlådan." när du anmäler dig för att få en länk till föreläsningen.

Online
Du kommer i god tid innan föreläsningen få instruktioner om hur du loggar in och deltar. För att delta behöver du tillgång till dator eller padda och internetuppkoppling. Det fungerar även med en mobil.

Rabattkoder
För att få ta del av en rabatt behöver du skriva aktuell rabattkod i rutan vid anmälan online.
Rabatten kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.