Hälsa & välbefinnande

Hur andningen kan boosta dig

Reflektion, andning och övningar för dig som vill sakta ner och boosta dig. Ulrica Norberg räknas som en av Skandinaviens pionjärer inom yoga och förenar yogafilosofi med den senaste forskningen om hjärnan och nervsystemet. Ulrica lär dig styrkorna och hur du kan använda reflektion och andning för att sakta ner samtidigt som du stärker dig mentalt.

Ulrica Norberg är en modern nomad och har rest och vandrat världen över de senaste 20 åren, skrivit ett tiotal böcker om yoga, hälsa och träning, bland annat bästsäljande Yoga en kvart om dagen, Poweryoga, Återhämtning och Andas. Förutom författare är hon mamma och en av nordens mest populära och erfarna yogalärare och håller kurser och föreläsningar världen över.

Du lär dig:
• Hitta din inre kraft
• Balansera ditt system
• Öka din kreativitet
• Om andningens påverkan på hjärnan
• Hur andningen kan boosta ditt immunförsvar och ditt psykiska välmående

Online
Du kommer i god tid innan kursstarten få instruktioner om hur du loggar in på kursen och deltar. För att genomföra kursen behöver du tillgång till dator och internetuppkoppling.

Dag och tid
Måndagar, klockan 19:00 - 20:10
Antal gånger: 4
Start: måndag 26 november

Kurslitteratur
• Ulricas "ANDAS – Livet händer mellan två andetag" beställ boken nätbokhandeln (Adlibris, Bokus).

Bra att veta:
• Detta är en distanskurs som hålls online.
* Länken till kursen skickas till dig dagen innan kursen startar.
• Vi skickar kallelse/faktura inför kursstarten via e-post.

Kursledare
Ulrica Norberg själv presenterar sig som en yogini utöver det är hon  akademiker, journalist och författare med en specialitet inom film, media och humaniora. Hon har studerat hälsa, träning, filosofi, anatomi, yoga, andning, meditation och Ayurveda. Hon är en eftersökt föreläsare, inspiratör och utbildare världen över. Ulrica älskar film, litteratur, mat och natur och att vandra är hennes stora lunga och arrangerar årligen flertalet vandringsresor under temat Hikefulness.

Rabattkoder
För att få ta del av en rabatt behöver du skriva aktuell rabattkod i rutan vid anmälan online.
Rabatten kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.