Hälsa & välbefinnandeEn djupare inblick i Ashtangayogans grundstenar.
Bygg upp styrka och smidighet med dynamisk Ashtangayoga.

Ashtangayoga Intensiv
Vi bryter isär varje position och tittar på tekniken bakom för att få en djupare förståelse för yogapositionerna. Fokus ligger även på att grundligt gå igenom andningen och att hitta ett flöde mellan andningen och rörelsen.
På dessa kursdagar går vi igenom de flesta stående, några sittande samt en enklare avslutningssekvens. Kursen passar dig som är nybörjare i Ashtangayogan eller aldrig yogat tidigare. Den passar även bra för mer erfarna elever då vi går igenom mycket teknik.
Vi kommer även varva ner med lite lugnande yinyoga samt meditation och avslappning.
Under kursen bjuds det på fika.

Kursledare
Pernilla Hafström påbörjade sin yogaresa 2009 och har nu gått en 1-årig lärarutbildning i Ashtangayoga samt Yinyoga för Pernilla Cristvall och Fia Sjöblom på Yoga Devi.
Pernilla har även gått 100 timmar för Biff Mithoefer i Yinyoga och vidareutbildar sig ständigt för att hitta ny inspiration.

Pernilla Hafström
"Att börja yoga är den bästa och finaste gåvan jag har gett mig själv. Under väldigt många år lyssnade jag inte inåt utan pressade mig själv till det yttersta och med det drabbades jag av en mängd olika stressrelaterade sjukdomar. På mattan har jag funnit ett fantastiskt redskap att behandla mig själv och andra med kärlek och respekt. En ännu större gåva är att få dela med sig av yogan till andra!"


Dag och Tid
16-18/11-2018
Fredag 17:30-19:45
Lördag 9:30-11:45
Söndag 9:30-11:45


För mer information kontakta Camilla Brännbäck 08-120 55 104 eller via epost camilla.brannback@sv.se