Cecilia Helle möter den digitala nomaden Camilla Lebert Hirvi i “Det goda samtalet”. Camilla levde ett helt vanligt stressigt liv i Sverige tills den dag en kris gjorde att hon sålde allt hon ägde och tog med sig sin familj på enkelbiljetter till Thailand. Det var för över 20 år sedan och hon lever fortfarande utan saker, livnär sig online och bor växelvis mellan Asien och Grekland.

Detta webinar är för dig som blir nyfiken på hur en livsstil som digital nomad kan te sig och för dig som själv längtar efter ett liv i frihet och är redo för en förändring. Detta är inspirationen som kan få dig att ta steget oavsett hur stor eller liten förändringen är.

Du lär dig:
• Vilka frågor du behöver ställa dig för att finna din passion och ditt drömliv
• Hur processen av att skala av materiellt, tidsmässigt och värderingsmässigt kan leda till större frihet och ett sannare liv
• Hur du kan finna grunden till att bygga upp en verksamhet online
• Hur världen just nu förändras när det gäller platsoberoende arbete

Online
Du kommer i god tid innan kursstarten få instruktioner om hur du loggar in på kursen och deltar. För att genomföra kursen behöver du tillgång till dator, surfplatta, headset och internetuppkoppling.

Bra att veta:
• Detta är en distanskurs som hålls online.
• Länken till kursen skickas till dig via e-post den 19/10 efter kl. 15.00. Tips titta i skräpposten!
• Vi skickar kallelse/faktura via e-post inför kursstarten.

Kursledare
Camilla Lebert Hirvi grundade den första svenska utlandsskolan i Thailand, har drivit företag i flera olika länder och jobbar idag som coach, coachutbildare och parterapeut online. Hon brinner för att människor ska finna sin passion och kunna leva i större frihet när det gäller livsstil och arbete.
Läs mer om Camilla på: www.camillaleberthirvi.se

Cecilia Helle är hälsojournalisten som själv blev sjuk i utmattning. När hon kraschade flyttade hon från storstaden ut till landet för att återfå balansen. Där hittade hon lugnet i naturen. Idag är hon certifierad stresscoach, leder kurser i stresshantering, samt bloggar om stress och återhämtning på My Mindful Living.
Läs mer om Cecilia på www.ceciliahelle.com

Rabattkoder
För att få ta del av en rabatt behöver du skriva aktuell rabattkod i rutan vid anmälan online.
Rabatten kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.

Foto: