Dans

Stimulera barnets rörelseglädje och fantasi till härlig musik
På barndanslektionerna är det mycket dansglädje. Vi tränar kropps- och rumsuppfattning, smidighet samt koordinationsförmåga. Musik och rytmlekar lockar till rörelse och tränar taktsinnet. Undervisningen sker till olika musikstilar och ger inblick i ett flertal dansstilar, allt från hiphop till balett. Dansstegen anpassas efter barnets motoriska förmåga.

För vem?
Inga förkunskaper krävs.
För barn födda 2016-2017.

Vi tränar
• Kroppsmedvetenhet och motorik
• Musikalitet
• Tekniska grunder: placering, snurrar, hopp, balanser, armrörelser
• Improvisation: att skapa rörelser i stunden
• Kreativitet: att låta fantasin leda och skapa egna rörelser

Bra att veta
Ta med bekväma, mjuka kläder. Det går bra att vara barfota eller ha dansskor.
Vi skickar kallelse/faktura innan kursstart via e-post.

Kursledare Jenni Baciao
Jenni började som fyraåring att dansa balett på Kulturskolans dansskola och har under hennes uppväxt dansat många andra stilar som streetdance och commercial house på flera dansskolor ex. House of shapes och Dans Companiget. På gymnasiet läste hon estetisk-linje med sång som inriktning vilket hon fastnade för och sedan dess har livet bestått av dans och sång. Hon har under många år undervisat barn, ungdomar och vuxna inom sång och musik. Främsta inspirationen kommer ifrån RnB, pop och soul.

”På mina klasser vill jag sprida dansglädje, trygghet, självförtroende samt inspirera fram en vilja till att utmana sig själv till att bli den dansaren som deltagaren drömmer om. Vi tränar även på teknik, rytmik, motorik, koreografi, balans, kondition och styrka på ett lekfullt sätt där vi tillsammans förvandlar danssalen till ett härligt dansgolv och skapa dansmagi.”

Rabatt och tillgodo
För att få ta del av en rabatt eller tillgodo behöver du skriva aktuell rabattkod eller tillgodo i rutan för meddelande vid anmälan.
Rabatt eller tillgodo kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.

Covid-19 restriktioner

Vi följer Folkhälsomyndigheten och kommuners restriktioner samtidigt som vi värnar om våra deltagares behov av möte, rörelse samt utveckling. Alla våra kurser genomgår Folkhälsomyndighetens riskbedömning för att säkerställa din och vår personals säkerhet och hälsa.
Om det kommer skärpta restriktioner gällande Covid-19 innan kursstart som innebär att vi inte kan starta kursen som planerat förbehåller vi oss rätten att flytta fram kursstarten.
Om det kommer skärpta restriktioner gällande Covid-19 under pågående kurs förbehåller vi oss rätten att antingen flytta fram enstaka tillfällen, övergå till digital verksamhet alternativt vara utomhus.