Dans

Stimulera barnets rörelseglädje och fantasi till härlig musik

Musik och rytmlekar lockar till rörelse och tränar taktsinnet. Genom lek och kreativa övningar ger kursen en introduktion till dansens värld. Dansstegen anpassas efter barnets motoriska förmåga.

För vem?
För barn födda 2017-2018.

Vi tränar
• Kropp och rumsuppfattning
• Smidighet
• Koordinationsförmåga
• Kreativitet
• Musikalitet och taktkänsla
• Samarbetsförmåga

Bra att veta
• Dansskor eller barfota
• Mjuka, bekväma kläder
• Vi skickar kallelse/faktura inför kursstarten via e-post.
• Ev. Inställd lektion skickas ut via sms

Kursledare
Stephanie Wennberg
Steph har utbildning från både Kulturama Hammarby Sjöstads 1-åriga förberedande yrkesdansarutbildning(2016) och Dans Center Fryshusets 2-åriga yrkesdansarutbildning(2018) inom Jazz, Balett, modernt och diverse Streetstilar. Efter det har hon gått in djupare inom Street på Åsa Folkhögskola(2020) där hon studerade olika aspekter inom HipHop, House, Popping, Locking och Breakdance. Hon har undervisat dans sporadiskt i ca 10 år där den yngsta varit 4 år och den äldsta i vuxen ålder. Steph är en lugn men energifull danslärare och hon lägger mycket vikt på att ha förståelse för dansstilen, att träna och stärka kroppen hälsosamt men att framför allt ha kul och inspirera med massor av dansglädje. Steph är aktiv som frilansdansare och har medverkat i olika reklamfilmer, dansvideos, egenskapade event- och dansprojekt, live-TV och även stått på scen ett flertal gånger.

Steph har utbildning från både Kulturama Hammarby Sjöstads 1-åriga förberedande yrkesdansarutbildning(2016) och Dans Center Fryshusets 2-åriga yrkesdansarutbildning(2018) inom Jazz, Balett, modernt och diverse Streetstilar. Efter det har hon gått in djupare inom Street på Åsa Folkhögskola(2020) där hon studerade olika aspekter inom HipHop, House, Popping, Locking och Breakdance. Hon har undervisat dans sporadiskt i ca 10 år där den yngsta varit 4 år och den äldsta i vuxen ålder. Steph är en lugn men energifull danslärare och hon lägger mycket vikt på att ha förståelse för dansstilen, att träna och stärka kroppen hälsosamt men att framför allt ha kul och inspirera med massor av dansglädje.

"Hos mig kommer vi träna grundsteg, grooves, teknik och koreografi oavsett ålder och vilken stil vi tränar. Vi kommer lite lätt gå in på stilens historik och med massor av dansglädje kommer vi utforska kroppen för att hitta sitt egna sätt och känsla att röra sig på så vi alla kan fortsätta vara oss själva och ha roligt tillsammans!
Jag hoppas och önskar att alla som dansar med mig kommer känna sig glatt energifyllda när dem går hem, precis som jag gör efter ett danspass. Dans är ett sätt för mig att uttrycka mina tankar och känslor utan att behöva prata och det är just vad jag vill att ni ska få utforska och kunna uppleva själva."


Rabatt och tillgodo
För att få ta del av en rabatt eller tillgodo behöver du skriva aktuell rabattkod eller tillgodo i rutan för meddelande vid anmälan.
Rabatt eller tillgodo kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.

Om du har några frågor, kontakta vår kundtjänst på abc@sv.se