Dans

Stimulera barnets rörelseglädje och fantasi till härlig musik

Musik och rytmlekar lockar till rörelse och tränar taktsinnet. Genom lek och kreativa ger kursen en introduktion till dansens värld. Dansstegen anpassas efter barnets motoriska förmåga.

Nivå/Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. För barn födda 2013-2014.

Du tränar
• Kropps- och rumsuppfattning
• Koordination
• Musikalitet och taktkänsla
• Smidighet
• Samarbetsförmåga
• Kreativitet: att låta fantasin leda och skapa egna rörelser

Bra att veta
Ta med bekväma, mjuka kläder. Det går bra att vara barfota eller ha dansskor.
Vi skickar kallelse/faktura innan kursstart via e-post.

Kursledare
Mira har dansat sedan barnsben och trots sin unga ålder har hon flera års erfarenhet av dansundervisning. Mira har studerat dans vid Kulturama grundskola samt Stockholms estetiska gymnasium och under två tillfällen, vid 13 års ålder samt vid 17 års ålder, har Mira fått stipendium att studera dans i både San Fransisco och New York. I nuläget studerar Mira estetisk danslinje på Kristofferskolan i Bromma. Mira har flera års erfarenhet av dansundervisning inom Dansverket, främst barndans.

Mitt engagemang är viktigt i min undervisning eftersom det också väcker elevernas intresse. Jag strävar efter att peppa med både glädje och kraft och bjuda in alla i dansen, skådespelet och sagan. Att våga, försöka och att kunna göra fel är viktig och uppmuntrat av mig.

VÄLKOMSTRABATT 20%
För alla nya deltagare hos Dansverket Botkyrka har vi nu en rabatt på 20% för respektive kurs man anmäler sig till. Ange VÄLKOMSTRABATT I meddelande vid anmälan.

Har du frågor? Kontakta kursansvarig:
Karin Johansson Dansverket Botkyrka/ Södertälje 073- 525 26 89/ karin.johansson@sv.se