Betongkurs - Trädgård

Betongkurs - Trädgård

Hantverk & konst

Betong i trädgården

En trädgård kan vara så mycket mer än bara vackra blommor, rabarber, äppelträd och buskar. Trädgården är ett rum som ger fantastiska möjligheter att vara kreativ, påhittig eller bara ha kul. Här kan vi ta ut svängarna lite mer.

Betong är ett material som är billigt, hållbart, underhållsfritt och faktiskt inte alls så svårt att jobba med som det låter. I alla fall om du har rätt grundkunskaper. Lär dig hur du kommer igång och gjuta i betong.

Hur du gör dina egna skräddarsydda rabattkanter, egna personliga och snygga betongplattor till uteplatsen, utekök med arbetsbänk i betong, m.m.

Allt betydligt snyggare, personligare, roligare och många gånger enklare och billigare än det du hittar i butiken. Vi håller till utomhus.

Innehåll
Olika tekniker för att skapa betong
Verktyg
Tips för att lyckas bättre

Mål
Grundläggande kunskaper för hur du kan använda olika material för att bygga konstruera och skapa med betong i din trädgård.

Under kursen kommer du få de teoretiska kunskaper du behöver för att lyckas med egna projekt. Vi kommer att bygga olika typer av formar samt titta på alternativa sätt att gjuta. Givetvis kommer vi så klart även gjuta i våra formar, titta på resultatet och diskutera alternativ, förbättringar, anpassningar efter personliga behov, m.m.

Förkunskaper
Inga

För mer information om kursen kontakta ulla-karin.gripenstam@sv.se