Pedagogik

En föreläsning för dig som jobbar som cirkelledare på Studieförbundet Vuxenskolan.

Bildning och praktisk klokhet i praktiken en föreläsning med Ruhi Tyson
Dag och tid: 3:e juni klockan 19.00-20.30
Föreläsningen kommer att handla om bildning och praktisk klokhet och riktar sig till dig som är cirkelledare hos oss. Ruhi kommer att prata om förbindelsen mellan hantverk, pedagogik och terapi samt verkstadens pedagogiska potential.

Föreläsningen kommer utgå ifrån Ruhis bok Bildning och praktisk klokhet.
Efter föreläsningen kommer det finnas möjlighet till samtal och reflektion, föreläsningen är 45 min.

Att vara cirkelledare är både ett jobb och ett hedersuppdrag. Vilka förutsättningarna än är för ditt uppdrag som cirkelledare så behöver du känna tydlighet och trygghet i din roll. Du är viktig. Vi vet att Studieförbundet Vuxenskolan har kompetenta och engagerade cirkelledare. Alla behöver kontinuerligt utvecklas i sin pedagogik och metod. Därför vill vi bjuda dig på denna föreläsning.

Online
Du kommer i god tid innan föreläsningen få instruktioner om hur du loggar in och deltar. För att delta behöver du tillgång till dator eller padda och internetuppkoppling. Det fungerar även med en mobil.

Bra att veta
• Föreläsningen är kostnadsfri.
• Föreläsningen är digital och du kommer kunna följa den via mobilen, datorn eller paddan.
• Länken till kursen skickas till dig dagen innan kursen startar.
• Du behöver klicka i "Jag tänker på miljön och vill få kallelser och fakturor via e-post istället för i brevlådan." när du anmäler dig för att få en länk till föreläsningen.

Föreläsare
Ruhi Tyson är lektor i pedagogik samt bokbindningslärare på Kristofferskolan i Bromma. Han har både en hantverkspraktisk och en akademisk utbildningsbakgrund. Erfarenheterna av det praktiska arbetet och verkstadsmiljön har på ett avgörande sätt påverkat hans akademiska studier.