DANSA UTAN KRAV
Ibland behöver man bara få röra på sig och släppa loss för att kunna släppa alla krav och prestationer runtomkring. Dansa utan krav är ett dansprojekt som riktar sig till tjejer i åldrarna 13–18 år som har återkommande besvär med; stress, oro, magont, nedstämdhet, huvudvärk, sömnbesvär och bristande självkänsla. Du behöver inte ha gått på dans tidigare för att kunna vara med.


VAD VI GÖR
Vi fokuserar på rörelseglädje och kravlöshet, utan prestation eller uppvisning. Varje gång gör vi uppvärmning, dans, kreativa övningar och avslappning. Vi tar inspiration olika dansstilar så som afro, jazz, street och modernt.

Onsdagar: Patron Pehrs väg 8, Dansverkets danssal.
Tid: klockan 16:15 – 17:30.

En är välkomna att droppa in redan från kl. 16.00 och det kommer alltid att finnas frukt på plats för en mysig fikastund innan vi börjar dansa. Danslektionerna kommer att pågå under 12 veckor med uppehåll under lov.


KOM SOM DU ÄR
Ihop med två danslärare träffar du andra tjejer i liknande situation. Tillsammans deltar vi i en lekfull och kravfri miljö fyllt med dansglädje!! Huvudledare är Veronica Bergan som har många års erfarenhet som danslärare och är utbildad inom konceptet Dans för Hälsa. Assistent är Sofia Östergren.

Föräldrarnas stöd är viktigt för att flickorna ska hålla motivation hela terminen.

För frågor, kontakta: veronica.bergan@sv.se

Hälsningar från oss på Dansverket!