Dans

Den här minikursen är till för dig som njuter av rörelse och önskar bygga upp din styrka och flexibilitet. Under 3 tillfällen får du en boostande dansklass med fokus på styrka och stretch.

Varje klass är centrerad runt ett område, såsom: ben, mage och rygg. Syftet är att känna rörelseglädje, öka vår kroppskännedom och frigöra endorfiner. Du vill känna dig både lugn och kraftfull efteråt! Upplägget är anpassad för att kunna genomföras på mindre yta hemifrån som du sedan ska kunna testa på egenhand.

För vem?
Ungdom och vuxna, 13+
Den här kursen passar både nybörjare, som erfarna dansare. Ledaren Veronica har skapat ett koncept som en lätt kan anpassa till sin egen utgångspunkt och dagsform.

Vi tränar:
* Flödande energilyftande dansrörelser
* Dynamisk stretch (aktiv/passiv)
* Styrketräning för specifika muskelgrupper
* Balans
* Enkel avslappning

Dag och tid:
Första lektionstillfället släpps online 11 juni kl 18.00.

Online
Denna kurs sker på distans från egen plats. För att genomföra kursen behöver du tillgång till dator, smartphone eller surfplatta samt internetuppkoppling. För bästa upplevelse koppla in extern högtalare och använd större bildskärm. Länk till videoklippet skickas ut via mejl.

Bra att veta:
* Detta är en distanskurs som hålls online i form av videoklipp.
* Vi skickar kallelse/faktura via e-post inför kursstarten
* Yogamatta/träningsmatta kan vara skönt att ha i vissa delar av materialet

Ledare
Veronica Bergan håller i kursen och är utbildad yogalärare och danslärare. Veronica har många års erfarenhet av att jobba med människor i alla åldrar genom kropp och rörelse. Med sin starka bakgrund i dans och brinnande intresse för hälsa, skapar Veronica lekfulla klasser som får dig att känna dig levande inifrån och ut.