Dans

Dansläger för dig som älskar streetdance!

Kom och njut av en ösig, glädjefylld och svettig danshelg tillsammans med oss på Dansverket!

Våra kunniga danslärare höjer pulsen och lär dig nya steg och tekniker inom flera olika streetdance-stilar! Fokus är prestigelöshet, rörelseglädje, power och gemenskap. Passar både nybörjare och de som har viss erfarenhet av streetdance.

Räcker inte fyra klasser? Då kan du även anmäla dig till Street Maina Fortsättning. Kostnaden är 1150kr för hela helgen och totalt 8 dansklasser! Klicka här.


Schema
LÖRDAG
13.45-14.45 STREET JAZZ
14.55-16.10 DANCEHALL

SÖNDAG
09.45-11.00 FEMININE VIBE
11.10-12.25 LOCKING

Nivå/förkunskaper
Inga tidigare danskunskaper krävs. Vi rekommenderar dock att du har viss erfarenhet av rörelseträning.

Lärare
LINDA ETOH
Linda Etoh har gått Kulturamas musikallinje, Marikas Stagelinje och Flow Dance Academys professionella utbildning i Paris som är Europas första Hip Hop och Urbana dansskola. Efter sin utbildning har hon jobbat som dansare och entertainer på Gran Canaria, sedan som koreograf på Lanzarote. Hon fokuserar på hip hop och house men har också erfarenhet av andra - både klassiska och urbana - dansstilar, bl.a balett, jazz, modernt, waacking, popping och locking.

LYDIA LÅNG
Lydia började dansa som 5-åring. Efter några år av jazz- och baletträning började Lydia dansa Streetdance och under tonåren tävlingsdansade hon aktivt. Lydia har gått 3 åriga danslinjen på House of Shapes där hon är tränad i många olika dansstilar. De senaste 5 åren har hon både dansat i och koreograferat olika shower i Spanien men är nu tillbaka för att dela med sig utav sin stora passion och dansglädje.

VICTORIA ERIKSSON
Victoria är utbildat sig på Fryshusets Gymnasium och har efter det jobbat med dans på olik sätt. Hennes huvudstil är Dancehall men dansar även Feminine vibe, Hiphop och Afrobeat. Hon har rest och viadreutbildat sig på Jamaica där hon har fördjupa mig inom Dancehall och jobbar nu med olika projekt för att sprida kulturen vidare i Sverige. Victoria är är grundare och ledare för dans-rörelsen Glam and Groove dance company i Karlstad och är medlem i gruppen No Wahala crew i Stockholm.

Bra att veta
Tänk på att ha svettvänliga och sköna kläder. Sneakers eller gympaskor på fötterna.
Vi skickar kallelse/faktura innan start via e-post.

Har ni frågor? Ring eller maila Verksamhetsansvarig:
Karin Johansson Dansverket Botkyrka/Södertälje 073- 525 26 89/ karin.johansson@sv.se