Dans

Dansläger för dig som älskar streetdance!

Kom och njut av en ösig, glädjefylld och svettig danshelg tillsammans med oss på Dansverket!

Våra kunniga danslärare höjer pulsen och lär dig nya steg och tekniker inom flera olika streetdance-stilar! Fokus är prestigelöshet, rörelseglädje, power och gemenskap. För dig som har tidigare danskunskaper och vill fördjupa dig inom andra streetdance-stilar.

Räcker inte fyra klasser? Då kan du även anmäla dig till Street Maina All levels. Kostnaden blir då 1150kr för hela helgen och totalt 8 dansklasser! Klicka här.


Schema
LÖRDAG
10.00-11.15 LYRISK HIP HOP (Karin)
11.25- 12.40 FEMININE VIBE (Karin)

SÖNDAG
13.30- 14.45 HIP HOP (Isadora)
14.55-15.55 HOUSE (Linda)

Nivå/förkunskaper
Vi rekommenderar att du har minst 2 terminer dansvana.

Lärare
LINDA ETOH
Linda Etoh har gått Kulturamas musikallinje, Marikas Stagelinje och Flow Dance Academys professionella utbildning i Paris som är Europas första Hip Hop och Urbana dansskola. Efter sin utbildning har hon jobbat som dansare och entertainer på Gran Canaria, sedan som koreograf på Lanzarote. Hon fokuserar på hip hop och house men har också erfarenhet av andra - både klassiska och urbana - dansstilar, bl.a balett, jazz, modernt, waacking, popping och locking.

KARIN JOHANSSON
Karin Johansson är utbildad ämneslärare på Dans- och Cirkushögskolans Ämneslärarutbildning. Förutom sin 5-åriga utbildning på DOCH har hon tidigare utbildat sig på Lunnevads folkhögskola samt Broadway Dance Center, NY. Hon har undervisat gymnastik och dans i över 10 år och har alltid känt att pedagogrollen varit en naturlig roll som ständigt utmanat och gett henne glädje.

ISADORA NYBERG KEENAN
Isadora är uppvuxen i Falun och intresset för dans har funnits sedan hon var liten. Isadora gick estetiska programmet dans under gymnasiet och har efter det gått en ettårig dansutbildning i scenisk folkdans i Falun samt en ettårig dansutbildning på danslinjen i Härnösand. Därefter blev valet att utbilda sig till danslärare via den 5-åriga danslärarutbildningen i Piteå. Isadora har under sitt sista studieår i Piteå jobbat som danslärare på Beats dansstudio, där hon undervisat i streetdance och breaking. Isadora tog sin examen förra sommaren och har nu under året undervisat både på dansskola och dans i skolan i grundskolan. Isadora har erfarenhet av att undervisa både barn, ungdomar och vuxna.

Bra att veta
Tänk på att ha svettvänliga och sköna kläder. Sneakers eller gympaskor på fötterna.
Vi skickar kallelse/faktura innan start via e-post.

Har ni frågor? Ring eller maila Verksamhetsansvarig:
Karin Johansson Dansverket Botkyrka/Södertälje 073- 525 26 89/ karin.johansson@sv.se