Hälsa & välbefinnande

Hitta hem till ditt sanna jag
Starta det nya året med att hitta hem till ditt sanna jag.
En kurs i personlig utveckling där vi tillsammans både tittar på hur vi alla fungerar på insidan - "psykets anatomi" - men framför allt gör olika övningar där du får upptäcka att du har större makt över ditt liv - över dina tankar, känslor, din oror och stress etc. - än du förmodligen har kunnat ana.

Du lär dig
• Att komma i djupare kontakt med ditt sanna jag
• Att känna igen skillnaden mellan ditt ego jag och ditt sanna jag
• Hur du själv, eller tillsammans med en vän, kan skapa sann läkning
• Hur vårt inre, vårt psyke, fungerar och varför vi fungerar som vi gör

Bra att veta
• Rekommenderat från 18 år
• Vi skickar kallelse/faktura inför kursstarten via e-post.

Dag och tid: Tisdagar 18.30-20.00
Antal: 6
Var: Online

Kursledare
Gregor Bergman har varit på en andlig resa under ett antal år, och har som ett resultat av detta nyligen utbildat sig till zen coach, en teknik som bygger på urgammal kunskap om vad som skapar sann frid och lycka hos människor.
Alla våra kursledare är erfarna, engagerade och uppdateras kontinuerligt genom SV utbildningsprogram.

Online
Du kommer i god tid innan föreläsningen få instruktioner om hur du loggar in och deltar. För att delta behöver du tillgång till dator eller padda och internetuppkoppling. Det fungerar även med en mobil.

Covid-19 restriktioner
Vi följer Folkhälsomyndigheten och kommuners restriktioner samtidigt som vi värnar om våra deltagares behov av möte, rörelse samt utveckling. Alla våra kurser genomgår Folkhälsomyndighetens riskbedömning för att säkerställa din och vår personals säkerhet och hälsa.
Om det kommer skärpta restriktioner gällande Covid-19 innan kursstart som innebär att vi inte kan starta kursen som planerat förbehåller vi oss rätten att flytta fram kursstarten.
Om det kommer skärpta restriktioner gällande Covid-19 under pågående kurs förbehåller vi oss rätten att antingen flytta fram enstaka tillfällen, övergå till digital verksamhet alternativt vara utomhus.

Rabatt och tillgodo
För att få ta del av en rabatt eller tillgodo behöver du skriva aktuell rabattkod eller tillgodo i rutan för meddelande vid anmälan.
Rabatt eller tillgodo kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.