Mat & dryck

Få bukt med ditt sötsug och känsloätande - föreläsning med Ulrika Gabriel - online.

Vi vet många gånger vad som är bra och nyttigt att äta och vilken mängd som är lagom. Ändå är det så lätt att ta till sötsaker och annan "tröstmat" när vi känner oss stressade, trötta, ledsna, arga, uttråkade och en rad andra känslor.

Genom att medvetandegöra orsakerna/känslorna bakom vårt känsloätande och med hjälp av praktiska KBT-verktyg kan du en gång för alla sluta banta och få ett sunt förhållande till maten och din kropp.

Dag och tid
Måndag15 februari 2021
klockan 19:00-19:45
Du behöver anmäla dig för att få en länk till föreläsningen och klicka i "Jag tänker på miljön och vill få kallelser och fakturor via e-post istället för i brevlådan".

Bra att veta
• Föreläsningen är digital och du kommer kunna följa den via mobilen, datorn eller paddan.
* Länken till webinariet skickas till dig via e-post efter kl 15.00.
• Efter föreläsningen besvara Ulrika frågor från chatten
• Du behöver klicka i "Jag tänker på miljön och vill få kallelser och fakturor via e-post istället för i brevlådan." när du anmäler dig för att få en länk till föreläsningen.

Online
Du kommer i god tid innan föreläsningen få instruktioner om hur du loggar in och deltar. För att delta behöver du tillgång till dator eller padda och internetuppkoppling. Det fungerar även med en mobil.

Föreläsare
Ulrika Gabriel är pedagog, beteendevetare och kostrådgivare.
"Min syn på kost och hälsa har vuxit fram genom åren, egna erfarenheter, utbildningar och en nyfikenhet på de senaste rönen inom forskningen. Det jag har kommit fram till är att det inte finns en metod som passar alla. Det finns inte en typ av kost/diet som alla bör äta eller en sorts träning som alla mår bra av. Vi måste istället bli duktigare på att lyssna på våra individuella behov."

Rabattkoder
För att få ta del av en rabatt behöver du skriva aktuell rabattkod i rutan vid anmälan online.
Rabatten kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.