Dans

Hip hop- kurs med fokus på ett feminint kroppsuttryck

I denna kurs övar du smidighet, skarphet och energi. Vi repeterar och lär oss dansteknik från hip hop och jazz samtidigt som vi fokuserar på att lyfta fram det egna feminina kroppsuttrycket. Du får uttrycka starka, kaxiga och "sassy" rörelser. Varje lärare sätter sin egen prägel på stilen i form av musik och dansgenre.

Nivå/ Förkunskaper
Nybörjare/fortsättning. Tidigare dansvana är rekommenderad då vi går lite fortare fram.

Bra att veta
Ta med svettvänliga sköna kläder. Sneakers eller gympaskor på fötterna.
Vi skickar kallelse/faktura på mail innan kursstart.

Lärare
Linda Etoh har gått Kulturamas musikallinje, Marikas Stagelinje och Flow Dance Academys professionella utbildning i Paris som är Europas första Hip Hop och Urbana dansskola. Efter sin utbildning har hon jobbat som dansare och entertainer på Gran Canaria, sedan som koreograf på Lanzarote. Hon fokuserar på hip hop och house men har också erfarenhet av andra - både klassiska och urbana - dansstilar, bl.a balett, jazz, modernt, waacking, popping och locking.

"För mig är det viktigaste att eleverna ska känna sig fria och ha riktigt kul! Under klasserna läggs mycket fokus på groove, grundsteg och musikalitet. Vi kommer jobba tillsammans med koreografier och även improvisation för att ge utrymme åt var och en att upptäcka och uttrycka sig själva genom dansen."

Har ni frågor? Ring eller maila Verksamhetsansvarig:
Karin Johansson Dansverket Södertälje 073- 525 26 89/ karin.johansson@sv.se