Mat & dryck

Fermentering av grönsaker är en gammal konserveringsmetod och är som ett hantverk. Det bygger på kunskap, övning, övning, övning och en stor portion tålamod då biologiska processer tar tid - vi visar dig hur.

Fermentering sköter sig nästan helt själv och resultatet är både gott och supernyttigt.

Hälsovinster med att äta fermenterad mat
• Din kropp tar upp fler vitaminer och mineraler
• Dina tarmväggar stärks
• Du stärker ditt immunförsvar
• Du håller dig mätt längre och kan undvika att småäta

Du lär dig
• Lämpliga grönsaker
• Biologiska processer
• Syrning
• Kryddning
• Att ha tålamod

Bra att veta
Vi skickar kallelse/faktura inför kursstarten.

Dag och tid: Lördag kl. 10.00-12.15
Antal: 1 ggr
Var: Forelltorget 4, Huddinge C

Kursledare
Maj Östberg Rundquist är fil kand i måltidsekologi, kostrådgivare samt har skrivit boken "Bli sockersmart!".
Alla våra kursledare är erfarna, engagerade och uppdateras kontinuerligt genom SV utbildningsprogram.