Föreläsning skoljuridik ur ett föräldraperspektiv - Laszlo Hegedüs, Haninge

Föreläsning skoljuridik ur ett föräldraperspektiv - Laszlo Hegedüs, Haninge

Beteendevetenskap, Hälsa & välbefinnande, Funktionsnedsättning

Vad gör man när skolan inte vill lyssna, trots att man framfört klagomål? Hur går man praktiskt till väga för att överklaga ett åtgärdsprogram? Laszlo vill sprida kunskap och med egna erfarenheter från sitt barn och deras resa ge tips och råd om hur man praktiskt kan gå till väga för att tillvarata barns rättigheter i skolarbetet.
Det finns många personer som kämpar med sina barns skolsituation, kanske befinner du dig i en liknande situation? Här ger vi hopp och energi att fortsätta fram

Upplägg
Föreläsningen är uppbyggd i två delar under samma kväll för att visa vad lagen säger och sedan hur det ser ut i verkliga livet.
Del 1 skollagen.
Del 2 min resa.

Om författaren
Laszlo Hegedüs är 49 år gammal och arbetar till vardags som chef inom försvarsindustrin. Laszlos intresse för skolfrågor väcktes i samband med att han egna barn som båda har NPF-diagnos inte fick rätt stöd i sin skolgång. Idag håller Laszlo föreläsningar i ämnet skoljuridik från ett föräldraperspektiv i syfte att hjälpa andra föräldrar i liknande situation. Laszlo har nyligen skrivit en bok om sina erfarenheter och medverkat i TV för att diskutera skolfrågor.


att veta
Vi skickar kallelse/faktura inför starten.
Kursen är kostnadsfri
Anmälan är obligatorisk

Föreläsningen livesänds på vår facebook sida "SV Stockholms län funktionsnedsättning"

Föreläsningen går även i Danderyd

I samverkan med Attention Stockholms län
För mer information kontakta vår växel på 08-120 55 100