Humaniora, Media & kommunikation

Ge ut din egen bok med Kristina Svensson - online
Har du förverkligat drömmen att skriva en bok och vill hålla den i handen? Då är detta kursen för dig.

Du får alla verktyg för att publicera dina ord i bokform. Vi möts online i en liten grupp med författaren Kristina Svensson som lär dig hur du förbereder ditt manus för utgivning och väljer format på din bok. Vi går igenom grunderna i bokutgivning med allt praktiskt du behöver känna till. Du får veta vilka typer av företag du kan anlita för att få hjälp med allt från bokomslag till tryck och distribution samt hur du gör för att nå ut med boken till läsare. Kursen anpassas efter gruppens behov och frågor.

Du lär dig
* Förbereda ditt manus för utgivning
* Olika sätt att ge ut en tryckt bok
* Allt praktiskt från bokomslag till ISBN
* Nå ut med boken till läsare

Kursmaterial
Boken “Författarboken” av Kristina Svensson, Köp boken här: https://widget.publit.com/kristina-svenssons-bocker_2576/page/1

Online
Du kommer i god tid innan kursstarten få instruktioner om hur du loggar in på kursen och deltar. För att genomföra kursen behöver du tillgång till dator, headset och internetuppkoppling.

Bra att veta
• Detta är en distanskurs som hålls online.
* Länken till kursen skickas till dig via e-post.
• Vi skickar kallelse/faktura inför kursstarten via e-post. Tips! titta i skräpposten den kan hamna där.
• Du behöver klicka i "Jag tänker på miljön och vill få kallelser och fakturor via e-post istället för i brevlådan" när du anmäler dig för att få en länk till föreläsningen.

Dag och tid: Tisdag kl 19.00-20.30
Antal: 6 ggr
Var: Online

Kursledare
Cirkelledare: Kristina Svensson har skrivit sju handböcker för författare. Den senaste titeln är utgiven på eget förlag. Kristina har även grundat en förening för egenutgivare, och hållit kurser i egenutgivning för Författarförbundets medlemmar.
Kristina har skrivit en rad populära reseguider om Provence. Den senaste resguiden handlar däremot om Härjedalen, en fotobok kallad Strövtåg i Funäsfjällen. Läs mer om Kristina på www.kristinasvensson.se

Rabattkoder
För att få ta del av en rabatt behöver du skriva aktuell rabattkod i rutan vid anmälan online.
Rabatten kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.

Foto: Linda Kullenberg