Hälsa & välbefinnande

Föreläsning online med Anna Nordengren
Anna Nordengren föreläser och ger råd om hur du bäst kan klara förändringar i ditt liv utan att må dåligt. Det kan handla om förändringar i din karriär, hälsa, ekonomi eller relationer som du upplever att du inte kan påverka.

Vi människor har en stor inneboende kraft att skapa det liv vi önskar, men vi fastnar ofta i invanda mönster där vi inte ser vilka nya möjligheter vi har.

Dag och tid
Torsdag 10 mars 2022
klockan 19:00-19:45

Bra att veta
• Föreläsningen är digital och du kommer kunna följa den via mobilen, datorn eller paddan.
• Länken till webinariet skickas till dig via e-post den 10 mars ca kl 16.00. Tips ! titta i skräpposten om den inte kommer fram.
• Efter föreläsningen kommer du kunna chatta med Anna
• Du behöver klicka i "Jag tänker på miljön och vill få kallelser och fakturor via e-post istället för i brevlådan" när du anmäler dig för att få en länk till föreläsningen.
• Kallelse/faktura skickas via e-post. Tips ! titta i skräpposten om den inte kommer fram.

Online
Du kommer i god tid innan föreläsningen få instruktioner om hur du loggar in och deltar. För att delta behöver du tillgång till dator eller padda och internetuppkoppling. Det fungerar även med en mobil.

Föreläsare
Anna Nordengren är konsult inom hållbart ledarskap och diplomerad coach. Hon har själv gjort en omvälvande förändringsresa när livet tog en ny vändning. Idag driver hon bloggen Feelpinkbyanna där hon skriver om personlig utveckling, träning och hälsa.

Rabattkoder
För att få ta del av en rabatt behöver du skriva aktuell rabattkod i rutan vid anmälan online.
Rabatten kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.