På fortsättningskursen finslipar vi moment från valp- och allmänlydnadskurserna och lyfter in moment i fjärrlydnad. Under valp- och allmänlydnadskurserna har vi tränat mycket på närhet, kontakt och följsamhet. På fortsättningskursen tar vi nästa steg framåt i träningen och får lydnaden att fungera även om vi och hunden befinner oss en bit ifrån varandra. Vi tränar också extra mycket på att få lydnaden att fungera i olika typer av miljöer.

Fortsättningskursen är även en förberedande kurs om en sedan vill gå vidare in i lydnadsklass. Vid varje tillfälle tränar vi bland annat på platsliggning, fjärrlydnad och följsamhet.

Bra att veta
• Första träffen teori 19-21.15, utan hund, därefter 4 ggr praktik 19-20. Kursavslutning, 19-20.30.
• Fika, kurskompendium och en hemlig present till din valp ingår.
• Kursen hålls både inomhus och utomhus.
• Vi skickar dig en kallelse/faktura ca 2 veckor innan kursstart via epost.

Första tillfället träffas vi på AMIGA Djurcenter, Wedavägen 1b i Södertälje.

Parkering: Utanför AMIGA Djurcenter finns parkering med P-skiva en timme. Därefter avgift 10kr/h. Parkeringen som ligger innan AMIGA, fast på höger sida från rondellen sett, erbjuder parkering med P-skiva två timmar.
 
Kursledare
Stina Lundin driver HundKanalen och nystartade AMIGA Djurcenter i Södertälje. Hon är diplomerad hundinstruktör, utbildad vid Hundens Hus i Stockholm 2007 – 2008, och godkänd assistanshundinstruktör genom Svenska Brukshundklubben (SBK). Uppfödare till rasen mops.