Mat & dryck

Hur får vi skörden att räcka länge och vad gör vi med den.

Hur kan vi skörda smart så att grönsakerna håller sig färska länge. Hur lagrar vi dem och vad gör vi med dem i köket. Vilka kan stå kvar till nästa år? Hur kan vi förenkla odlandet och följa växterna och naturens gång.

Dag och tid
Start: Torsdag 15 oktober. kl 19.00-20.15
Antal: 4 tillfällen

Du lär dig
• odla
• skörda
• laga

Online
Du kommer i god tid innan kursstarten få instruktioner om hur du loggar in på kursen och deltar på distans. För att genomföra kursen behöver du tillgång till dator, headset och internetuppkoppling.

Kurslitteratur
• Boken Skörda, lagra, laga av Theres Lundén och Johannes Wätterbäck" beställ boken på nätbokhandeln Bokus.

Bra att veta
* Detta är en distanskurs som hålls online.
* Länken till kursen skickas till dig dagen innan kursen startar.
* Vi skickar kallelse/faktura via e-post inför kursstarten.

Kursledare
Johannes Wätterbäck bor i centrala Västerås och odlar tillsammans med fru och två barn. Han odlar varhelst han kan. I fönstren i lägenheten, i köksträdgården, i en stadsodling runt knuten, i växthuset och trädgårdslanden vid fritidshuset. Till vardags driver han den populära bloggen "Farbror Grön", där han bjuder på sina gröna kunskaper och sitt kretsloppstänkande. Bakom "Farbror Gröns" kunskap, blogg och böcker står även den odlingserfarna sambon Theres. Deras första bok, Alla fingrar gröna, kom 2015, och utsågs samma år till "Årets trädgårdsbok" av Svenska gartnersällskapet.

Rabattkoder
För att få ta del av en rabatt behöver du skriva aktuell rabattkod i rutan vid anmälan online.
Rabatten kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.