Hantverk & konst


Lera är ett fantastiskt material och i lera kan du tillverka alla möjliga föremål, både bruksföremål, skulpturer, kakelplattor och mycket annat. Keramikkurs för dig som är nybörjare och för dig som hållit på med keramik tidigare. Vi använder stengodslera som vi tummar, drejar, kavlar, ringlar och skulpterar.

Leran kostar från 60 kr/kg. Dekorfärger, glasyrer och bränning ingår.

Nivå/ Förkunskaper
Kursen är både för nybörjare och för dig som har hållit på med keramik tidigare.

Upplägg
Vi använder stengodslera som vi tummar, drejar, kavlar, ringlar och skulpterar.

Ledare
Mita Lundin, keramiker
Läs mer om Mita på hennes hemsida:
www.mitaskeramik.se

Våra kursledare genomgår SVs pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Bra att veta
Vi skickar kallelse/faktura inför kursstarten.

Covid-19 restriktioner
Vi följer Folkhälsomyndigheten och kommuners restriktioner samtidigt som vi värnar om våra deltagares behov av möte, rörelse samt utveckling. Alla våra kurser genomgår Folkhälsomyndighetens riskbedömning för att säkerställa din och vår personals säkerhet och hälsa.

Om det kommer skärpta restriktioner gällande Covid-19 innan kursstart som innebär att vi inte kan starta kursen som planerat förbehåller vi oss rätten att flytta fram kursstarten.

Om det kommer skärpta restriktioner gällande Covid-19 under pågående kurs förbehåller vi oss rätten att antingen flytta fram enstaka tillfällen, övergå till digital verksamhet alternativt vara utomhus.
Rabatt och tillgodo
För att få ta del av en rabatt eller tillgodo behöver du skriva aktuell rabattkod eller tillgodo i rutan för meddelande vid anmälan.
Rabatt eller tillgodo kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.