Hantverk & konst

Knyppling
Kursen är för dig som är nybörjare, för dig som vill ta upp din knyppling igen eller få ny inspiration i en grupp med knypplare på olika nivåer. En kurs med stor gemenskap och erfaren cirkelledare där alla hjälps åt för att lära sig nya tekniker och mönster. Vi knypplar Vadstenaknyppling och fri knyppling, vilket kan innebära spetsar, löpare, dekorationer av alla slag. Bara fantasin sätter gränser.
Ett gammalt vackert hantverk som vi inte vill ska gå ur tiden.

Var? När?
Falkvägen 42 i Tumba
14 januari kl. 18.30 - 21.30, 8 sammankomster.

Bra att veta
Vi skickar kallelse/faktura inför kursstarten.

Kursledare
Monica Larsson har alltid varit intresserad av handarbete i olika former och upptäckte knypplingen för ca 30 år sedan och gick då sina första knypplingskurser. Efter ett antal års uppehåll fortsatte hon sedan med knyppling och det intresset har sedan hela tiden vuxit och utvecklats till hennes största intresse. Att sedan dessutom ha fått möjligheten att sprida hantverket vidare som cirkelledare, tycker Monica är mycket stimulerande, utvecklande och utmanande.


Tillgänglighetsstöd
Har du psykisk ohälsa eller en funktionsnedsättning behöver du meddela oss om du behöver stöd. Vi kan svara på frågor om tillgängligheten.

Rabattkoder
För att få ta del av en rabatt behöver du skriva aktuell rabattkod i rutan vid anmälan online.
Rabatten kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.