Djur, natur & miljö

Efter cirka fyrtio år av forskning har det först nu blivit erkänt att vi kan bli friskare, gladare, lugnare och smartare bara av att vara i naturen. Åsa Ottosson kommer ge dig inspiration och fakta kring hur du kan använda dig av naturen för att må bra.

Åsa Ottosson berättar om vetenskapen och sin vetskap om varför vi mår bra av att vistas i naturen. Hur närhet till naturen kan ge tröst och ett existentiellt fotfäste när tillvaron gungar.

Dag och tid
Datum torsdag 18 mars 2021
klockan 19:00-19:45
Du behöver anmäla dig för att få en länk till föreläsningen och klicka i "Jag tänker på miljön och vill få kallelser och fakturor via e-post istället för i brevlådan".

Föreläsare
Åsa Ottoson är författare, kursledare och journalist som skrivit ett 20-tal böcker om naturen.
Hon har tillsammans med Mats Ottosson skrivit texterna till den Augustprisnominerade boken Nära Fåglar med foton av Roine Magnusson. Samma trio har också de senaste åren utkommit med böckerna Till träden, Lugn av naturen samt Kor – en kärlekshistoria.
Mats och Åsa har dessutom skrivit bland andra Upplev Sverige, Upplev det bästa i Sverige, Naturkraft samt Äventyret Naturen – från asfaltdjungel till ögonkorall. Trädgårdsterapi skrev Åsa tillsammans med teamet på Alnarps rehabiliteringsträdgård.

Bra att veta
• Föreläsningen är digital och du kommer kunna följa den via mobilen, datorn eller paddan.
• Länken till webinariet skickas till dig via e-post den 18 mars efter kl 15.00.
• Efter föreläsningen besvarar Åsa frågor från chatten
• Du behöver klicka i "Jag tänker på miljön och vill få kallelser och fakturor via e-post istället för i brevlådan." när du anmäler dig för att få en länk till föreläsningen.

Online
Du kommer i god tid innan föreläsningen få instruktioner om hur du loggar in och deltar. För att delta behöver du tillgång till dator eller padda och internetuppkoppling. Det fungerar även med en mobil.

Rabattkoder
För att få ta del av en rabatt behöver du skriva aktuell rabattkod i rutan vid anmälan online.
Rabatten kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.