Dans

Dansa dig till bättre självkänsla!

För vuxna, öppen nivå


Känner du dig ofta stressad, orolig eller ångestfylld? Dans och träning har bevisad förbättrad effekt mot psykisk ohälsa och förbättrar kognitiv inlärning och memorering.

När du dansar, får du röra dig fritt och lekfullt och det är ett fantastiskt sätt att upptäcka både vår kropp men också vår personlighet på nytt. När vi rör på oss utsöndras hormonet endorfin vilket ger energi och glädjerus. Genom dansen lär du dig uttrycka känslor med kroppen och att skaka av dig dålig energi.


Fokus ligger på rörelseglädje och kravlöshet, inte prestation eller uppvisning. Varje tillfälle innehåller uppvärmning, dans och avslappning. Vi dansar olika dansstilar så som afro, modernt och jazz. Vi testar eget skapande och improvisation på ett enkelt och kravlöst sätt. Inga förkunskaper krävs.


Workshopen hålls av Caroline Andrè. Caroline har bred erfarenhet och kunskap inom dans, yoga, meditation och undervisning. Hon är utbildad danspedagog vid Dans-och cirkushögskolan i Stockholm och är även utbildad instruktör inom ”Dans för hälsa” metoden. I sin undervisning har Caroline en stark förmåga att skapa ett tryggt rum med glänsande, härlig och avslappnad atmosfär.

Tider: 16 mars kl 14.00-15.30 samt 13 april kl 14.00-15.30. 295 kr för enstaka workshop, 495 kr för båda workshops.

Vid frågor, kontakta: veronica.bergan@sv.se