Hälsa & välbefinnande

Kundaliniyoga fokuserar på energi och medvetenhet. Kundaliniyoga kan ge en bättre sömn, mindre smärta i till exempel rygg och huvud och verka stärkande för immunförsvaret.

Nivå/ Förkunskaper
Nybörjare/ fortsättning

Upplägg
Med hjälp av andningsövningar, fysiska övningar, meditation, mantran och avslappning blir sinnet klarare och lugnare, kroppen starkare och mjukare och det inre livet får möjlighet att expandera.

De fysiska övningarna kan anpassas så att alla kan vara med. Kundaliniyoga kallas just därför ofta hushållsyoga eller vardagsyoga. Alla kan vara med, både nybörjare och ni som yogat ett tag.

Ledare
Inga Strante
När jag upptäckte Kundaliniyoga för mer än 10 år sedan öppnades en helt ny värld för mig samtidigt som det kändes som att komma hem. Detta är jag oerhört tacksam för och vill inspirera andra till att söka sin egen väg genom yoga.
Internationellt diplomerad Kundaliniyoga instruktör enlig Yogi Bhajan samt barnyoga och livsyogalärare.

Bra att veta
* Önskar du söka friskvårdsbidrag hos din arbetsgivare för denna kurs meddela oss via abc@sv.se när du betalt din kursavgift så mejlar vi ett kvitto.

Covid-19 restriktioner
Vi följer Folkhälsomyndigheten och kommuners restriktioner samtidigt som vi värnar om våra deltagares behov av möte, rörelse samt utveckling. Alla våra kurser genomgår Folkhälsomyndighetens riskbedömning för att säkerställa din och vår personals säkerhet och hälsa.

Om det kommer skärpta restriktioner gällande Covid-19 innan kursstart som innebär att vi inte kan starta kursen som planerat förbehåller vi oss rätten att flytta fram kursstarten.

Om det kommer skärpta restriktioner gällande Covid-19 under pågående kurs förbehåller vi oss rätten att antingen flytta fram enstaka tillfällen, övergå till digital verksamhet alternativt vara utomhus.

Rabatt och tillgodo
För att få ta del av en rabatt eller tillgodo behöver du skriva aktuell rabattkod eller tillgodo i rutan för meddelande vid anmälan.
Rabatt eller tillgodo kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.