Media & kommunikation

Har du kommit en liten bit på vägen med din feelgoodroman? Då är det här kursen för dig!

På den här kursen får du handfasta råd, konkreta verktyg och tips från en erfaren förläggare på hur du utvecklar ditt feelgoodmanus och tar det hela vägen fram till mål.

Vi applicerar konkreta verktyg på just dina utmaningar varvat med inspiration och övningar. Vi jobbar med att få karaktärerna trovärdiga och levande, att skapa spännande vändpunkter och dramaturgiska kurvor och att hitta din berättarröst.

Vi behandlar också gestaltning, dialog, miljö och mycket annat.
För att få ut så mycket som möjligt av den här kursen är det bra om du har en relativt tydlig idé om en feelgoodhistoria som du vill skriva och kanske även har påbörjat planeringen och/eller skrivandet.

Du lär dig:
• Hur du kommer vidare med ditt manus
• Hur du bygger karaktärer
• Hur du vässar din dramaturgi
• Hur du får miljöbeskrivningarna levande

Online
Du kommer i god tid innan kursstarten få instruktioner om hur du loggar in på kursen och deltar. För att genomföra kursen behöver du tillgång till dator, headset och internetuppkoppling.

Bra att veta:
• Detta är en distanskurs som hålls online.
• Länken till kursen skickas till dig dagen innan kursen startar. Tips! Titta i skräpposten.
• Vi skickar kallelse/faktura via e-post inför kursstarten. Tips! Titta i skräpposten.

Kursledare
Anna Svedbom har varit förläggare och redaktör under många år. På Harper Collins jobbade hon framför allt med feelgood. Hon med i hela manusprocessen, från idé till färdigt manus. Andra gånger fungerade hon som manusdoktor med fokus på dramaturgi och karaktärsbygge.
Dessförinnan var hon reportagechef på Aller Media, och ansvarig för Året Runts noveller och följetonger, en plantskola för många etablerade författare. Idag fungerar Anna som skrivcoach, dramaturgisk bollplank och peppande inspiratör åt en handfull författare.

Rabattkoder
För att få ta del av en rabatt behöver du skriva aktuell rabattkod i rutan vid anmälan online.
Rabatten kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.