Hantverk & konst

AKVARELL

Kursen är både för nybörjare och för dig som har målat akvarell tidigare. Börja lära dig nu eller fortsätt att utveckla ditt måleri!!

Du kommer att få träna ditt konstnärliga seende och utveckla din teknik i olika målningsövningar under individuell handledning.

Lär dig akvarellmåleri och att använda akvarellfärgernas unika transparens och lyster.

Låt dig tjusas av akvarellens charm och möjlighet att skildra luft, ljus och vatten.

Du lär dig akvarellmålningens historik, material- och färglära. Hur du tolkar det du ser, visar de olika arbetssätten i akvarellmålning, komposition och uppbyggnad.

Vi jobbar i grupp och du får individuell handledning.

Nivå/ Förkunskaper
Kursen är både för nybörjare och fortsättare.

Upplägg
Kurs i akvarell där du tränar ditt konstnärliga seende och utvecklar din teknik i olika målningsövningar.

Kursmaterial
Ta med dig: papper, penslar och färg, Hör av dig till oss om du vill ha tips på material du ska köpa.

Ledare
Michael Shevarjov är utbildad yrkeskonstnär från Savitsky Art School i Ryssland med inriktning som är baserad på en gammal rysk tradition av "fine art"
Han släppte nyligen kollektionen "the Nordic Shade"

Våra kursledare genomgår SVs pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Bra att veta
Vi skickar kallelse/faktura via e-post inför kursstarten.

Covid-19 restriktioner
Vi följer Folkhälsomyndigheten och kommuners restriktioner samtidigt som vi värnar om våra deltagares behov av möte, rörelse samt utveckling. Alla våra kurser genomgår Folkhälsomyndighetens riskbedömning för att säkerställa din och vår personals säkerhet och hälsa.

Om det kommer skärpta restriktioner gällande Covid-19 innan kursstart som innebär att vi inte kan starta kursen som planerat förbehåller vi oss rätten att flytta fram kursstarten.

Om det kommer skärpta restriktioner gällande Covid-19 under pågående kurs förbehåller vi oss rätten att antingen flytta fram enstaka tillfällen, övergå till digital verksamhet alternativt vara utomhus.

Rabatt och tillgodo
För att få ta del av en rabatt eller tillgodo behöver du skriva aktuell rabattkod eller tillgodo i rutan för meddelande vid anmälan.
Rabatt eller tillgodo kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.