Beteendevetenskap, Hälsa & välbefinnande

Lär dig det viktigaste om barn och mat, från teori till praktik
Föreläsaren Sara Ask delar med sig av sin kunskap och erfarenhet om barn och mat med tanken att kännedom om vad barn behöver, vilka faser de går igenom och vilka skillnader som finns barn emellan. Målet är att det ska stärka föräldern och göra maten och måltiden till en trevlig stund, fri från press och stress. Det blir många praktiska tips och garanterat fritt från pekpinnar. Föreläsningen är inriktad mot barn 0-1 år.

Du lär dig
• Vilken mat som är bra att börja med och hur du kan tillaga den.
• Vilka näringsämnen barn behöver och i vilken mat de finns.
• Vad som är bra att veta om barn och vegetarisk mat.
• Vad som är bra att känna till om barn och matallergier.
• Hur barn generellt funkar när det kommer till mat, hur deras smaksinne utvecklas, varför de går in i petiga faser och hur du kan tackla de perioderna med matglädjen i behåll.
• Vilka skillnader som finns mellan barn och hur du kan fokusera på just ditt barns utveckling – utan att stressas av andra runtomkring.

Dag och tid
Torsdag - 27 maj
klockan 18.00-19.00
Du behöver anmäla dig för att få en länk till föreläsningen och klicka i "Jag tänker på miljön och vill få kallelser och fakturor via e-post istället för i brevlådan".

Föreläsning online
Föreläsningen genomförs digitalt så att det går att delta, oavsett vart du befinner dig så länge du har internetuppkoppling.
Under föreläsningens sista 15 minuter svarar Sara på frågor. Du kan skicka in dessa under föreläsningens gång.
Har du inte möjlighet att delta på angiven tid kan du se föreläsningen i efterhand. Den kommer att spelas in och finnas tillgänglig under en veckas tid för de deltagare som har anmält sig till webbinariet.

Bra att veta
• Föreläsningen är digital och du kommer kunna följa den via mobil, dator eller surfplatta.
• Länken till webbinariet skickas till dig via e-post den 27 maj efter kl 15.00.
• Du behöver klicka i "Jag tänker på miljön och vill få kallelser och fakturor via e-post istället för i brevlådan." när du anmäler dig för att få en länk till föreläsningen.

Föreläsare
Sara Ask är barndietist med lång erfarenhet från Astrid Lindgrens barnsjukhus. Numera är hon föreläsare och författare och har bland annat skrivit boken Barn och mat – från smakportion till äta själv, samt Mera Vego och flera andra kokböcker.
Läs mer om Sara på www.saraask.se

Rabattkoder
För att få ta del av en rabatt behöver du skriva aktuell rabattkod i rutan vid anmälan online.
Rabatten kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.