Hälsa & välbefinnande

Det här är en cirkel med träning som medicin vid stressrelaterad ohälsa.

Stressrelaterad ohälsa är idag ett av de största hoten mot folkhälsan i Sverige. Depression, ångest, oro och utmattning är alla i grunden ofta stressrelaterade. Forskningen visar att fysisk aktivitet är minst lika effektivt som psykofarmaka och dessutom utan negativa bieffekter.

I denna cirkel få du inspiration, motivation och verktyg att via fysisk aktivitet skapa en piggare, gladare och friskare vardag. Cirkeln leds av Michael Angress, som är en av Sveriges första medicinska tränare.
Kursen vänder sig brett till alla som fastnat i hemarbete och stillasittande. För många har detta bidragit till en sämre vardagshälsa både fysiskt och mentalt.
Denna kurs kan bli vändpunkten där du får verktygen för att bryta stillasittandet och hitta tillbaks till ett bättre mående.

Du lär dig:
*Att trappa upp din träning
*Bästa kosten när du tränar
*Tips på återhämtning
*Smart målsättning och planering för framtiden
*Du får möjlighet att ställa frågor om din träning

Utöver dessa föreläsningar ingår 2x30 minuters lunchträningar live på ZOOM.

Dag och tid:
Cirkelstart: 12 maj
Veckodag: Onsdag 18.00-19.15
Antal: 6 tillfällen

Online
Du kommer i god tid innan kursstarten få instruktioner om hur du loggar in på kursen och deltar. För att genomföra kursen behöver du tillgång till dator, headset och internetuppkoppling.

Bra att veta:
* Detta är en distanskurs som hålls online.
* Vi skickar kallelse/faktura via e-post inför kursstarten.
* Önskar du söka friskvårdsbidrag hos din arbetsgivare för denna kurs meddela oss via abc@sv.se när du betalt din kursavgift så mejlar vi ett kvitto.

Kursledare
Michael Angress är PT sedan två decennier och har fått flera utmärkelser och nomineringar till årets personliga tränare. I 10 år har vi sett Michael på Tv4 i ”Malou efter tio”, där han ger tittarna och gästerna i programmet hjälp att komma i form.

Kontakta Michael på mejlen: info@mykey.se

Rabattkoder

För att få ta del av en rabatt behöver du skriva aktuell rabattkod i rutan vid anmälan online.
Rabatten kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.