Hälsa & välbefinnande

MediYoga nybörjare och fortsättning

En mjuk, inkännande och kraftfull yogaform med rötter i kundaliniyoga. Övningarna utförs långsamt och kontrollerat med utgångspunkt från din förmåga och kapacitet. Fysiska övningar kombineras med andnings- och koncentrationstekniker samt djupverkande meditationer.

MediYogan är utvecklad under kliniskt och terapeutiskt arbete med människor på flera hundra svenska arbetsplatser sedan 1997 och används bl.a. inom svensk sjukvård.

MediYogan kan definieras som en form av body-mind träning, en helhetsträning som

• Skapar ökad balans, fysiskt, mentalt och emotionellt.
• Stillar sinnet.
• Ökar kroppsmedvetenheten.
• Balanserar kroppens nerv- och hormonsystem.
• Bidrar till ökad rörlighet, flexibilitet och styrka.
• Alla kan delta, du kan också sitta på en stol i utövandet av MediYoga och tillgodogöra sig goda effekter

Var? När?
Falkvägen 42 i Tumba
Startdatum ej klart,
Tid: 19.15 - 20.45, 8 träffar

Kursledare
Cecilia Aginger

Bra att veta
* Vi skickar kallelse/faktura via e-post inför kursstarten.
* Önskar du söka friskvårdsbidrag hos din arbetsgivare för denna kurs meddela oss via abc@sv.se när du betalt din kursavgift så mejlar vi ett kvitto.

Covid-19 restriktioner
Vi följer Folkhälsomyndigheten och kommuners restriktioner samtidigt som vi värnar om våra deltagares behov av möte, rörelse samt utveckling. Alla våra kurser genomgår Folkhälsomyndighetens riskbedömning för att säkerställa din och vår personals säkerhet och hälsa.

Om det kommer skärpta restriktioner gällande Covid-19 innan kursstart som innebär att vi inte kan starta kursen som planerat förbehåller vi oss rätten att flytta fram kursstarten.

Om det kommer skärpta restriktioner gällande Covid-19 under pågående kurs förbehåller vi oss rätten att antingen flytta fram enstaka tillfällen, övergå till digital verksamhet alternativt vara utomhus.

Rabatt och tillgodo
För att få ta del av en rabatt eller tillgodo behöver du skriva aktuell rabattkod eller tillgodo i rutan för meddelande vid anmälan.
Rabatt eller tillgodo kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.