Djur, natur & miljö

Välkommen till min gröna vilda värld där jag kommer berätta om varför kunskap om vilda växter är något som alla borde ha och har nytta av. Och vilken roll jag tror de kommer spela i framtiden.

Lisen kommer berätta om sin resa in i det vilda och ge tips på hur man kan påverka sin hälsa genom att ta hjälp av naturen och det vi kan hämta där.

Du får tips om teer, några växter som är bra att ha i husapoteket/skafferiet och varför det är så bra att gå långpromenader i skogen i alla väder!

Dag och tid
Datum tisdag 23 mars
klockan 19:00-19:45
Du behöver anmäla dig för att få en länk till föreläsningen och klicka i "Jag tänker på miljön och vill få kallelser och fakturor via e-post istället för i brevlådan".

Föreläsare
Lisen Sundgren är en erfaren herbalist, forager och författare. Hennes senaste bok heter Äta vilda växter (Bonnier fakta). Hon har hållit kurser om örter och ätbara vilda växter i över 20 år.

Bra att veta
• Föreläsningen är digital och du kommer kunna följa den via mobilen, datorn eller paddan.
• Länken till webinariet skickas till dig via e-post den 23 mars efter kl 15.00.
• Efter föreläsningen besvarar Lisen frågor från chatten
• Du behöver klicka i "Jag tänker på miljön och vill få kallelser och fakturor via e-post istället för i brevlådan." när du anmäler dig för att få en länk till föreläsningen.

Online
Du kommer i god tid innan föreläsningen få instruktioner om hur du loggar in och deltar. För att delta behöver du tillgång till dator eller padda och internetuppkoppling. Det fungerar även med en mobil.

Rabattkoder
För att få ta del av en rabatt behöver du skriva aktuell rabattkod i rutan vid anmälan online.
Rabatten kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.

Foto: Bianca Brandon-Cox