Hantverk & konst

Lär dig byta klädsel på en möbel
I den här kursen får du lära dig möbelomklädsel på traditionellt vis. Ta med dig egen möbel och eget tyg, övrigt material kan köpas av ledaren. Vi jobbar med hammare och nubb, kroll och tagel. Du lär dig hur du stoppar och klär om en mindre sittmöbel.

Nivå/ Förkunskaper
Kursen är både för nybörjare och för dig som har tapetserat möbler tidigare.

Upplägg
Du lär dig hur du stoppar och klär om en mindre sittmöbel.

Ledare
Fredrika Lundfeldt, Tapetserarmästare med över 30 års erfarenhet.
Våra kursledare genomgår SVs pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Bra att veta
• Vi skickar kallelse/faktura via e-post inför kursstarten.
• Uppehåll 13/5.
• Kursens id-nummer/arrnummer: 162304

Covid-19 restriktioner
Vi följer Folkhälsomyndigheten och kommuners restriktioner samtidigt som vi värnar om våra deltagares behov av möte, rörelse samt utveckling. Alla våra kurser genomgår Folkhälsomyndighetens riskbedömning för att säkerställa din och vår personals säkerhet och hälsa.

Om det kommer skärpta restriktioner gällande Covid-19 innan kursstart som innebär att vi inte kan starta kursen som planerat förbehåller vi oss rätten att flytta fram kursstarten.

Om det kommer skärpta restriktioner gällande Covid-19 under pågående kurs förbehåller vi oss rätten att antingen flytta fram enstaka tillfällen, övergå till digital verksamhet alternativt vara utomhus.

Rabatt och tillgodo
För att få ta del av en rabatt eller tillgodo behöver du skriva aktuell rabattkod eller tillgodo i rutan för meddelande vid anmälan.
Rabatt eller tillgodo kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.