Dans

Flöde, känsla och teknik i en härlig blandning.

Modern dans är en samtida konstform med mycket flöde. Vi arbetar med tyngd, teknik, nivåer, rumsuppfattning, improvisation och med att förmedla känslor genom rörelse. Du jobbar med andning, dynamik och kroppsuppfattning och du hittar ditt naturliga sätt att röra dig. För ungdomar finns modern dans på vår jazz/showdanslinje.

För vem?
Denna kurs är för vuxna deltagare på fortsättningsnivå. Du bör ha dansat minst 2 år för att börja här.

Vi tränar
• Teknik och kroppskontroll
• Smidighet och styrka
• Koordination
• Uttryck, känsla och presentation
• Improvisation
• Koreografi

Bra att veta
Vi skickar kallelse/faktura inför kursstarten via e-post.
Öppen klass, du kan välja att betala för hela terminen eller per tillfälle (200 kr/lektion). Anmälan krävs oavsett alternativ.
Ha på dig mjuka kläder du kan dansa i, på fötterna mjuka dansskor eller barfota
Terminen avslutas med en uppvisning på scenen för de barn som vill.

Kursledare
Karin Jemsby

Rabatt och tillgodo
För att få ta del av en rabatt eller tillgodo behöver du skriva aktuell rabattkod eller tillgodo i rutan för meddelande vid anmälan.
Rabatt eller tillgodo kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.

Friskvårdsbidrag
Önskar du söka friskvårdsbidrag hos din arbetsgivare för denna kurs meddela oss via abc@sv.se när du betalt din kursavgift så mejlar vi ett kvitto.

Covid-19 restriktioner
Vi följer Folkhälsomyndigheten och kommuners restriktioner samtidigt som vi värnar om våra deltagares behov av möte, rörelse samt utveckling. Alla våra kurser genomgår Folkhälsomyndighetens riskbedömning för att säkerställa din och vår personals säkerhet och hälsa.

Om det kommer skärpta restriktioner gällande Covid-19 innan kursstart som innebär att vi inte kan starta kursen som planerat förbehåller vi oss rätten att flytta fram kursstarten.

Om det kommer skärpta restriktioner gällande Covid-19 under pågående kurs förbehåller vi oss rätten att antingen flytta fram enstaka tillfällen, övergå till digital verksamhet alternativt vara utomhus.

Om du har några frågor, kontakta kursansvarig Sara Eliasson